Cum a inceput această carte?

Aceasta carte a luat nastere in timpul unui proiect pe care Alec l-a desfasurat in scoala nr 29 din Constanta cu aprox 130 de copii din 4 clase si cu varste diferite intre 7 si 10 ani. A realizat in scurt timp ca putea mult mai usor sa le capteze micutilor atentia daca orele se petreceau pe fundalul unei povesti si daca reusea sa ii transporte pe acestia din plictiseala claselor intr-un spatiu de basm.

Programul a avut un succes atat de mare pentru copilasi , ca unii au inceput sa isi aduca si fratiorii mai mici la aceste ore, iar fiecare noua intalnire era asteptata cu sufletul la gura pentru a afla ce s-a mai petrecut si prin ce aventuri a mai trecut Erus.

S-a ajuns chiar in punctul in care se puneau in scena anumite fragmente din carte si copilasii interpretau pe rand discutiile hazlii din poveste , precum cea dintre dragalasii iepurasi Pac si Mac – mari consumatori de spanac. Iar finalul si concluzia povestii a venit in urma consultarii cu micutii si ingeniosii participanti la aceste ore minunate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *