Calatoriile lui Erus"orice se creste cu iubire si rabdare"
ErusErus

M-am nascut in Taramul Vantului, in Nord, acolo unde, ati ghicit, vantul bate mai tare. Imi place mult sa imi petrec timpul alaturi de prietenii mei in natura. Si desi sunt fiul regelui, nu las sa se vada niciodata asta, sunt un copil ca toti ceilalti. Imi plac mult fructele si legumele iar preferatele mele sunt merele (stiti voi de ce) si morcovii pentru ca te ajuta sa vezi mai bine noaptea si te scapa de frica de intuneric. Imi mai place de asemenea sa mananc nuci pentru ca stiu ca ma fac sa gandesc mai bine. Si cu totii avem nevoie de asta, nu numai noi copiii.
Diminetile imi place sa ma urc in turnul cel mai inalt al castelului si sa simt cum vantul imi sufla puternic in fata si in par. De multe ori ma poti auzi chiuind de bucurie de acolo de sus de zici ca sunt un cocos nazdravan care saluta rasaritul.
Culoarea mea preferata este albastru, asa cum este si parul meu. Iar anotimpul preferat este iarna desi imi place foarte mult si vara cand mergem la inot si lenevim pe nisipul cald.
Imi plac foarte mult copacii, am impresia ca sunt intelepti si ca avem multe de invatat de la ei. Felul in care infrunta orice furtuna, radacinile puternice pe care le cresc sub pamant si faptul ca nu se plang niciodata de nimic ma invata sa fiu si eu la fel de puternic. Adevarul este ca am intalnit odata un copac care m-a invatat multe lucruri.
Calatoriile in vaile magice m-au invatat lucruri importante pe care sper ca le veti invatat si voi citind cartile despre mine si prietenii mei.

SOCIAL MEDIA

"Generozitatea este cel mai bun exercitiu pentru inima..."